Vi!

Några ord om oss

Weronica Karlsson, Jessica Delén.
För att lära känna oss på Pause. aningen bättre har vi här sammanfattat oss lite kort.

Om vi börjar med Jessica Delén så tog hon studenten 2000. Hon har sedan dess alltid arbetat som frisör. Weronica Karlsson kom hack i häl med studenten år 2002. och sedan dess har vi varit varandras vapendragare!

Med döttrar födda samma år (2007) har vi gått igenom det mesta tillsammans, vi känner varandra utan och innan och år 2009 tyckte vi det var dags – att starta firma ihop!

Vi startade upp denna fantastiska salong och inte ett tvivel har funnits sedan dess på att detta är det absolut bästa vi gjort! Men det är tack vare er som vi får möjligheten att fortsätta göra det vi älskar.

Så alla ni kunder där ute – vi vill ge er den största möjliga eloge för att ni hjälper oss förverkliga de drömmar vi har, för utan er vore detta omöjligt. Tack.

Utanför arbetet har vi även där kommit att komplettera varandra väldigt bra – för något vi delar passionerat förutom hår, är hästar! Den tiden vi inte tillbringar på jobbet ligger vi förmodligen på nån höstack tillsammans nånstans.

Enda skillnaden ligger i att den ena av oss lider av allvarliga kontrollbehov, medans den andra sitter som tjuren Ferdinand – och bara luktar på blommorna…

Vi älskar Varandra Vi älskar Er Vi älskar Pause.

Vad vi erbjuder dig som kund.

Under varje färgbehandling Du gör hos oss här på Pause. bjuder vi självklart på en kopp kaffe med något gott till, det senaste kändisskvallret och en egen stund av skön avkoppling.

Våra kunder får alltid huvudmassage under schamponeringen, vilket brukar vara väldigt uppskattat. Vi ger Dig även tips på hur Du på bästa sätt bör underhålla just Ditt hår för att hålla ett gnistrande färgresultat så länge som möjligt.

Under stylingen kommer vi även där med tips på vad just Du kan göra för att hjälpa Ditt hår se magiskt ut, hela vägen fram till nästa besök. Tro det eller ej, men mycket kan faktiskt göras på egen hand. Man behöver kanske bara lite hjälp på vägen..

© 2020 Pause. | Webproduktion: emilfransson.se - Kreativ Partner. Logga in.