0586 - 539 39

Pause

Vi på Pause.

Hos oss får ni alltid professionell service med allt det senaste inom hårvärlden. Trender är en stor del av vårt yrkesliv! Vi utför alla behandlingar så som klippning, färgning, permanent, slingor, bryn & fransfärgningar, olika sorters djupgående kurer, uppsättningar och mycket mera. Oavsett vad Du är ute efter står vi redo att hitta precis rätt stil för Dig och uppfylla just Dina önskningar. Vi ser fram emot Ditt besök.

 

31

Några ord om oss

Weronica Karlsson
Jessica Delén

För att lära känna oss på Pause. aningen bättre har vi här sammanfattat oss lite kort.

Om vi börjar med Jessica Delén så tog hon studenten 2000. Hon har sedan dess alltid arbetat som frisör. Weronica Karlsson kom hack i häl med studenten år 2002. Sedan dess har vi varit varandras vapendragare!

Med döttrar födda samma år (2007) har vi gått igenom det mesta tillsammans, vi känner varandra utan och innan och år 2009 tyckte vi det var dags - att starta firma ihop!

Vi startade upp denna fantastiska salong och inte ett tvivel har funnits sedan dess på att detta är det absolut bästa vi gjort! Men det är tack vare er som vi får möjligheten att fortsätta göra det vi älskar. Så alla ni kunder där ute - vi vill ge er den största möjliga eloge för att ni hjälper oss förverkliga de drömmar vi har, utan er vore detta omöjligt. Tack.

Utanför arbetet vet nog de flesta att vi är varandras motsatser. Medan Jessica brinner för träning och muskler önskar Weronica att hon åtminstone kunde fått någon träningsådra i sin kropp. Men så blev inte fallet! Något vi däremot delar passionerat förutom hår, är hästar. Den tiden vi inte tillbringar på jobbet ligger vi förmodligen på nån höstack nånstans.

Vi anser att allt detta kompletterar oss fantastiskt bra för medans den ena av oss lider av stora kontrollbehov och tillbringar många timmar på gymmet, så sitter den andra som tjuren Ferdinand - och bara luktar på blommorna...

Skämt åsido -

vi älskar varandra
vi älskar er
vi älskar Pause. 

Vad vi erbjuder dig som kund

Under varje färgbehandling du gör hos oss här på Pause. bjuder vi självklart på en kopp kaffe med något gott till, det senaste kändisskvallret och en helt egen stund av skön avkoppling.

Våra kunder får alltid huvudmassage och en stunds avkoppling under shamponeringen, vilket brukar vara väldigt uppskattat. Vi ger dig även personliga tips och trix på hur du på bästa sätt bör underhålla just Ditt hår för att hålla ett gnistrande färgresultat så länge som möjligt.

Under stylingen kommer vi även där med tips på vad just Du kan göra för att hjälpa ditt hår se magiskt ut, hela vägen fram till nästa besök. Tro det eller ej, men mycket kan faktiskt göras på egen hand. Man behöver kanske bara lite hjälp på vägen..