0586 - 539 39

Pause

Produkter

Här på Pause. arbetar vi enbart med erkänt ledande produkter och leverantörer, som årligen vinner utmärkelser i olika kategorier. 
Vi är noga med vad vi väljer och har alltid produkter för olika sorters hårtyper. Vårt mål är att du ska hitta produkterna anpassade just för Dig och ditt hår. Salongen är alltid fylld med spännande erbjudanden och kul nyheter.

Vi tillsammans med våra leverantörer har som ambition att öka intresset för hår och mode hos alla våra kunder. Det gör man enklast genom att alltid erbjuda kunden innovativa och banbrytande produkter som bygger på optimal vård, direkt verkan och specifika ingridienser i en professionell sammansättning.

 

Vi hjälper dig alltid att skräddarsy vad just Du behöver! 

 

 

Stora hyllan Lilla hyllan

Vi har leverantörer av toppklass!

Bl.a dessa leverantörer använder vi oss av : 

Schwarzkopf

Ett stort urval av kända produkter, allt från Dust It till Sessionspray. Ett måste i varje badrum!

Som ett av de tre bästa kosmetikamärkena i världen representerar Schwarzkopf kvalitet, expertis och innovation och har gjort det i över 111 år nu. Schwarzkopf är också vår främsta leverantör av färg. Varför? Dom är oslagbara.

 

d:fi

Bara ordet säger väl allt? Vaxerna vissa av er inte kan leva utan...

d:fi kännetecknas av hög kvalitet och "valuta för pengarna"

L'Oréal Paris

Vi arbetar med L'Oréals färger då vi med de lyckas ge håret en glans som är helt otrolig, en hållbarhet som är kanon och möjligheter som hålls oändliga. Dom kombinerar sin passion för mode med banbrytande teknologi för att kunna erbjuda dig som kund en rad högt utvecklade produkter som tillfredställer dina behov.

Revlon

För att byta nyans eller förstärka en färg är dessa färgbomber oslagbara. Inpacking och tonande pigment på en o samma gång. Utan att förstöra proteinbryggorna det minsta. Helt enastående!

 

 

Lanza

Tillverkar bland annat det kända vaxet Urban som är många människors favorit!

 

 

Färgmärken

De färgleverantörer vi använder oss av är Schwarzkopf Professional och L´oreal. De är båda kända världen över som ledande företag inom hårfärg och teknik och deras färgtekniker jobbar dagligen på att skapa de mest fantastiska vackra och hållbara färgerna . Allt för att vi här ute i världen ska kunna få arbeta med en oändlighet av färgtoner och kunna skapa magi inom området.

Vi tycker att färg är det absolut roligaste som finns och utbildar oss ständigt för att aldrig missa något som händer inom färgvärlden. 

 

Trenderna som sätts utav olika typer av människor följer vi slaviskt och läser allt som har med färg och form att göra. Även kemin som ligger bakom varje färgblandning är något som aldrig går obemärkt förbi. Vi ser till att alltid till att ha stenkoll på produkterna vi handskas med. 

 

Vi tycker givetvis att ni själva ska få bestämma hur långt ni vågar sträcka er inom färgvärlden, men ger er gärna förslag där man själv kanske stirrat sig blind en längre stund.

 

 

"Don´t tell us that the sky is the limit, when they say there are footprints on the moon"