0586 - 539 39

Pause

Nyheter

Här kommer det finnas lite av varje. Det här blir stället där vi kommer skänka er hårfakta, roliga tips, annorlunda sätt att tänka runt hår/hårbottenproblem och förmodligen en & annan uppdatering om våra produkter och andra saker du inte visste om hår. 

En liten kort sammanfattning av vårt dagliga bröd med andra ord!!

 

The missing product...

Ni har väl inte missat Touch Up sprayen som  finns i salongen?

En perfekt produkt för dig som vill dölja utväxten på ett enkelt sätt. En concealer för håret. Färgen avtar gradvis och finns i flera olika nyanser.

 

 

 

Här kommer lite intressant fakta om hår som kan vara kul att veta. Det är allt från statistik, fakta om hårstråets uppbyggnad och lite annat onödigt vetande.

*Hårets egentliga uppgift är att skydda skalpen från UV-strålning, det är därför människor i varma länder har krulligare hår.

*Om håret blir rakt eller krulligt beror på vilken form som hårsäcken har. Är den rak så får du rakt hår och är den böjd så får du krulligt.

*Du tappar i genomsnitt 100 – 150 hårstrån helt naturligt varje dag.

*Varje gång du tvättar håret tappar du ca 20 hårstrån.

*Hår växer cirka 15 cm per år.

*Ett hårstrå kan växa i upp till sju år innan det faller av.

*En människa har cirka 140 000 – 850 000 hårstrån på huvudet. 

*Ett hårstrå består av 80% protein (vilket är de som Olaplexen räddar under kemiska behandlingar) 10 - 15 % vatten och 5 - 10 % pigment, mineraler och lipider.

FLYTT FLYTT FLYTT!!!

Vi är pirriga, nervösa och extremt förväntansfulla inför vår flytt som sker i mellandagarna. Det kommer bli sååå bra! Så den 21:a December slår vi igen på gamla stället och öppnar i nya lokalen den 4:e Januari. Ni hittar oss då mitt emot Nöjesbutiken och den nya adressen kommer alltså vara Värmlandsvägen 6.

Ni följer väl med oss?? ;)