0586 - 539 39

Pause

Nyheter

Här kommer det finnas lite av varje. Det här blir stället där vi kommer skänka er hårfakta, roliga tips, annorlunda sätt att tänka runt hår/hårbottenproblem och förmodligen en & annan uppdatering om våra produkter och andra saker du inte visste om hår. 

En liten kort sammanfattning av vårt dagliga bröd med andra ord!!

 

Psssst....

Ett vanligt misstag vi hör många kunder göra är att man går och betalar dyra pengar för att få till den där riktigt perfekta färgen och nyansen, för att sedan gå hem och tvätta håret med alldeles för starka produkter. Det är ett big No No säger vi! Alla färger och pigment kräver sin eftervård, och för att få hjälp med vad just Du och Ditt hår behöver så finns vi till ditt förfogande. Vi hjälper dig mer än gärna - för ju längre varande färger, desto nöjdare kunder! 

 

Och ett annat litet tips vi vill passa på att klämma in för dig som läser är att en inpackning utan handdukstorkning emellan enbart blir ett balsam. Så för att få full effekt av inpackningen du handlat, så är det alltså nödvändigt att först schamponera - sedan HANDDUKSTORKA - sen i med inpackningen och låt verka sin tid. För att enklare förstå varför, så föreställ dig en disktrasa.. den har ingen chans att suga upp fukt om den är antingen för torr eller för våt, men är den perfekt urkramad så suger den upp fukt som bara den. Detsamma gäller ditt hårstrå. Så när du väl gör en, gör rätt - för annars spolas den bara rätt ner i avloppet helt utan funktion.

Ny adress!!

Det har säkert inte gått någon obemärkt förbi att vi nu ligger belägna på Värmlandsvägen 6 istället. Vi fick möjligheten - och tog den.

Vi älskar både läget och lokalen och hoppas att ni ska trivas lika bra som vi. 

Mitt emot Go Banana, på samma gata som bl.a Olearys kan ni nu alltså hitta vår fantastiskt mysiga salong, där vi hoppas att få tillbringa massor med år tillsammans med er! 

Välkomna allesammans!!